Vaalitappiolle syy on aina muualla kuin peilissä: puoluejohtajan mielestä syy on puoluesihteerin, puoluesihteerin mielestä syy on puoluejohtajan.


Suurimman tappion tehnyt puolue sai taas 'torjuntavoiton'. Veri ei tällä kertaa vielä seisahtanut. Demarien Thermopylae jäi sentään kokematta.


Lappi ja Kainuu kiittivät kehittyvien maakuntien rahalla (n)ostettua pääministeripuoluetta seitsemän prosentin vaalitappiolla.


Lappi on huomannut, miten pääministeri priorisoi tärkeät asiat kuten naisjutuistaan uutisoimisesta käräjöinnin ja Kemijärven työllisyyden hoidon.


Pääministerin mielestä hänellä ei ole syytä erota huonojen kunnallisvaalien takia. Silloin kun kansa piti eduskuntavaalit, hän kuulemma piti pääministerivaalit, joiden tulosta ei voi noin vain häneltä lupaa kysymättä muuttaa.


Voikkaa ja Summa kiittivät demareja työllisyyden hoidosta. Paperiliitto, no, sehän on pelkkää paperia.


Ainoa uskottava globalisaation vastavoima näyttää löytyvän perussuomalaisista, jotka kieltävät Suomelta kaiken yhteistyön ulkomaailman kanssa.


Kaupunkilainen on mieluummin perussuomalainen kuin kepulainen. Maalainen on mieluummin perussuomalainen kuin kommunisti. Siinä vaalivoiton avain.


Mitä enemmän betonia ympärillä, sitä vihreämpää väki sen sisällä.