fassu01.jpg

 

‭Tutkittua: Nainen valitsee miehen jolla on näyttävin auto. Miehet, joita yksikään nainen ei vilkaise vanhan Ladan vieressä, muuttuvat kiinnostaviksi heti asettuessaan uuden Mersun rattiin. Mies taas valitsee naisen jolla on näyttävin ulkonäkö. Miehille ei ole väliä millainen auto kauniilla naisella on vai onko autoa ollenkaan, vastaavasti komeakaan kulkupeli ei tee rumaa naista puoleensavetäväksi.

‭Tutkittua: Miehillä on enemmän talousongelmia kuin naisilla. Ulosoton ja perintätoimistojen toimenpiteiden kohteena ovat useammin miehet kuin naiset.

‭Tyhmiä kysymyksiä: Johtuvatko miesten talousongelmat siitä, että naisseuran houkuttelemiseksi on pakko elää yli varojen?

‭Johtuuko naisten hyvä taloustilanne siitä että he käyttävät halutessaan miehiä taloudellisesti hyväkseen? Ja että miehet alistuvat tähän hyväksikäyttöön joko suosiota tavoitellakseen tai huonoa mainetta välttääkseen?  Ja ne, jotka eivät enää alistu, määrää oikeus alistumaan jos mies on erehtynyt antamaan välineiksi avioliiton ja lapsen?

‭Miksi niin moni tuhannen naisen euron palkalla työskentelevä siivooja, jonka vanhemmat vielä elävät, voi kuitenkin asua omakotitalossa kun kovin moni hyvätuloinenkin mies on asunnoton? Johtuisiko se siitä, että he ovat olleet aiemmin aviossa keskenään ja että mies maksaa naisen asuntolainat lapsen elatusavun nimisenä samalla kun kunta maksaa lapsen elatuksen toimeentulotukena?

‭Monen miehen taloudellinen alamäki alkaa siitä kun hän ensi kerran kiinnostuu naisesta.

‭Pedofilia on vuosikymmenten myötä jatkuvasti harvinaistunut, mutta pedofiliasyytökset ovat samaan aikaan vahvasti yleistyneet. Väittelyissä on tuttua miten jankutus päättyy usein natsikorttiin. Erot ja huoltajakiistat taas päättyvät usein pedofiliakorttiin. Kun edellinen tekee väittelijästä naurettavan, jälkimmäinen tekee käyttäjästään voittajan, sillä valmiiksi asennevammaiset sosiaalitädit kaivavat sen tueksi todisteet vaikka mielikuvituksestaan. Toisella osapuolella ei ole mitään mahdollisuutta maineensa puhdistamiseen ja jos jonkun ihmeen kaupalla syytös ei aiheuttaisikaan tuomiota, käyttäjälle ei syytöksestään koidu minkäänlaisia seuraamuksia. Tasa-arvoiseen parisuhteeseen on todellisen hyväksikäyttäjän ja hyväksikäytetyn välillä vielä valovuosien matka.

‭***

‭Televisiossa nyt: Medvedev puhuu visioistaan Euroopan uudeksi turvallisuusjärjestelmäksi, Halonen istuu hajareisin minihameessaan eturivissä ja ilmeisesti kaivelee nenäänsä. Kuva kääntyy takaisin Medvedeviin, enkä ehdi nähdä, mihin mahdolliset sattumat joutuivat. Ei ole lauantai-illan farssista, ei.

‭***

fassu02.jpg