Mies haastoi Axen oikeuteen koska mainoksissa luvattuja naisia ei tullut, vaikka mies käytti firman tuotteita seitsemän vuotta. Oma vikansa, meni halpaan. Olisi ostanut Audin ja haissut kuten ennenkin.



Ennen miehen piti joko raataa itsensä hengiltä tai olla omistamansa firman johtaja tienatakseen kunnolla. Nykyisin riittää että pelaa korttia ääliöiden kanssa.
 




Ennen mies kävi röökillä tai vain käänsi kylkeään seksin jälkeen. Nyt hän menee aktin jälkeen facebookiin tai twitteriin kehumaan saamisillaan.



Mitä enemmän puolisot tekevät yhdessä kotitöitä, sitä enemmän he harrastavat seksiä keskenään. Äkkinäinen kuvittelee että naiset palkitsevat näin miehiä töidensä jakamisesta, mutta kuvio toimii paremminkin toisin päin - miehet harrastavat seksiä enemmän ahkerien ja yhteistyöhaluisten naisten kanssa. Jos nainen tekee prosentin enemmän kotityötä, hänen saamansa seksin määrä nousee 0,11 prosentilla. Jos mies tekee prosentin enemmän kotityötä, hänen saamansa seksin määrä nousee vain 0,06% . Eikä tämä ole nollasummapeli: mitä enemmän teet, sitä enemmän saat. Kääntäen: jos säpinää ei viime aikoina ole ollut, olet todennäköisesti laiska ja itsekäs.