‭Lautakasan alle sortunut pääministerimme on huolestunut puolueensa kannatuksesta muutenkin kuin vain väistymällä syrjään sitä murentamasta. Hän on huomannut perussuomalaisten neuvottomuuden nyt kun heidän johtajansa on kaukana Pahuuden Syvässä Ytimessä.

‭Sellon ampumisten jälkeen Vanhanen valitsikin nopsaan puolensa ihmettelemällä, ei sitä, miksi lähestymiskiellolla ei ole mitään merkitystä, ei sitäkään, miksi laittomista aseista selviää toistuvasti pikkusakoilla eikä sitä, miksi perheväkivallasta selviää korkeintaan sakoilla - hänen sydänmaalaiset kannattajansa kun harrastavat juuri tällaista joustavaa laintulkintaa - vaan sitä ettei kaikkia sakotettuja ulkomaalaisperäisiä Suomessa asuvia karkoiteta heti maasta. Sepä olisi kehittyvien maakuntien kehittynyttä tasa-arvoa kukkeimmillaan.

‭Samaa suvaitsevaisuutta noudattaen hän haluaa lukukausimaksut ulkomailta, lähinnä Aasiasta ja Afrikasta tuleville opiskelijoille. Korkeakoulujemme tutkimuksen taso on sen verran korkea että kaikki joilla on varaa etsiytyvät muualle niin ettei meille tule opiskelijoita kuin kehitysmaista, ja tämäkin näennäinen kehitysapu jota nyt köyhille maille tarjoamme haluttaisiin lopettaa.


‭***


‭Amerikan Yhdysvallat on jo hyvän aikaa käynyt terrorismin vastaista sotaa. Viime päivinä on käynyt niin että maan suurin turvallisuusuhka taitaa olla sen oma tiedustelupalvelu. Sen islamistiterrorismia vakoilemaan värvätty agentti olikin perehtynyt aiheeseensa todella hyvin ja räjäytti kanssaan hengiltä seitsemän agenttikolleegaa, koska häntä ei kukaan vaivautunut tarkastamaan ennen päästämistä salaiseen kokoukseen. Toinen joukko agentteja seuraili tiiviisti nigerialaista pommipoikaa ja käytännössä saattoi hänet koneeseen, jonka tämä sitten kiitokseksi yritti pudottaa kesken lennon.

‭Tyhmyys vaivasi maan entistä presidenttiä eikä sitä näköjään ole laskettu ainakaan haitaksi värvätessä väkeä tiedustelupalveluun.