‭***

‭Suomen ulkopolitiikan johtosuhteet todentuivat taas tänään kun uutisissa käsiteltiin Suomen sotilaiden määrän lisäämistä Afganistanin NATO-johtoisessa rauhanturvaoperaatiossa. Pääministeri esitti mitä päätettiin ja miksi, ulkoministeri kertoi samaa omin sanoin ja totesi päätöksen olevan yksimielinen ja hyvin valmisteltu, puolustusministeri edelleen samaa ja sitä että toimimme edelleen yhteistyössä Ruotsin vastuualueella. Vihdoin ulkopolitiikkamme Suuri Johtaja totesi hännänhuippuna että kyllä me nyt yksimielisiä ollaan. Kovin tarpeellinen oli varsinkin tuo viimeinen Eskon puumerkki.

‭***

‭Kun feministi on sitä mieltä että miehet ovat sortajia ja naiset uhreja, olemme nyt saaneet joukkoomme sellaisia naisia, jotka eivät sano olevansa feministejä vaan myöntävät että on olemassa myös sortavia naisia ja hyväksikäytettyjä miehiä. Tätä he kutsuvat tasa-arvoajatteluksi.

‭Mielestäni edelleen se, että hyvä mies tai paha nainen ovat yksilöllisesti mainittavia poikkeuksia, on kiihotusta kansanryhmää vastaan ja siten tämän maan lakien mukaan rikos. Tuo alkuperäinen feministinen paatos on sitä aina ollut.


‭***