***

 

Sattui silmään televisiossa ohjelma joka käsitteli suomalaisnaisten seksiturismia, kohteena oli Gambia. Tekijä oli nainen, joten ei todellakaan yllättänyt, että pääosa jutusta yritti selitellä että eihän tässä nyt mistään seksistä saati hyväksikäyttämisestä ole kysymys. Seuraa ja huomiota ja tasavertaista suhdetta siellä vain haetaan, ja raha annetaan vain toisen auttamiseksi.

No, miesten seksiturismi itään mukatiedetään, seksiähän ne sieltä vain hakevat, on pelkkää huhua että avioliittoja olisi syntynyt tuolta ylikansalliselta pohjalta jo satoja ellei tuhansia, sekä tänne että sinne itään. Ihmettelen minkälainen virus naisten aivoissa asuu kun he eivät huomaa että koko ilmiö puolin ja toisin on syntynyt juuri naisten halusta yksipuolistaa suhde miehiin vain hyväksikäytöksi. Kun suomalaiset miehet eivät siihen alistu, haetaan etelästä sellainen joka tienaa vain sadasosan naisen eurosta, se kyllä tekee mitä käsketään eikä nurise.

Jos keltaisen nesteen paine päässä hellittäisi, täkäläiset naiset voisivat huomata että keskustella voi myös suomeksi, ruotsiksi tai halutessaan vaikka englanniksi sellaisen, vaikka savolaissyntyisen miespuolisen ihmisen kanssa joka ymmärtää mitä toinen puhuu ja vastaa ymmärrettävästi, mutta omilla ajatuksillaan eikä ostetuilla. Sellaisia sankaritaruja feminatsit ovat tähän mennessä kertoneet vain naisista.


***



Virkamiehet haluavat nykyisin entistä aktiivisemmin itselleen eduskunnan valtaa. Ylin poliisipomo antoi hiljattain ukaasin miten lainsäädäntöä pitää hänen mielestään muuttaa nykyisestä. Nyt valtakunnansyyttäjä lähti sanelemaan medialle minkälaisia päätöksiä hän tekisi jos hän olisi perustuslakivaliokunta ja saisi päättää miten ex-pääministerin toimia oman vaalikampanjansa rahoittamiseksi julkisin varoin käsitellään. Jaaa-a, missä on valta joka kuuluu kansalle, kysyttiin ennen. Silloin sen vastattiin olevan rahapiireillä ja siellä se on tietysti suurelta osin nytkin, mutta kyllä tänne hiljalleen rakennetaan myös byrokraattien pikku Neuvostoliittoa tai Kiinaa, siellä näytettiin miten kansanedustuslaitoksesta muotoiltiin pronssipäinen paperipaino ja kumileimasin, nykyteknologialla kai viagramainoksia tuuttaava spammibotti.



***