***


On kulunut neljä vuotta siitä kun tämän sivuston aloitin. Postauksia on tullut toista tuhatta, enemmän kuin  yksi työpäivää kohti, aivan kuin olisin tehnyt tätä elääkseni. Harrastusta on minulle kuitenkin sekä kirjoittaminen että kuvaaminen, kuten jäljestä näkyy. Elanto on tullut muualta tähän asti ja jatkossakin.

Postausten luonne on muuttunut siitä kun aloitin. Ensimmäinen vuosi muodosti oman kokonaisuutensa, sen jälkeen painopisteeksi muotoutuivat Aforismien ja mietelmien kategoriaan tallennetut muistiinpanot, tallennettuina sellaisina kuin ne syntyivät, viilaamatta saati hiomatta. Kuvat ovat samanlaisia, päiväkirjamaisia dokumentteja näinä aikoina vastaan tulleesta, teknisesti viimeistelemättömiä, aiheen ehdolla toteutettuja.

Saa nähdä koska kyllästyn tähän. Keskustelua ei juuri ole, kehittymistä ei juuri tapahdu. Kaikki mitä tänne laittaa, leviää ympäri maailmaa joko lainattuna tai varastettuna jos se vain jollekin kelpaa. Kymmenen tai parikymmentä tuhatta vilkaisijaa vuodessa ei motivoi. Kommentit tulevat spammiroboteilta.

Silti, järkeä tässä on enemmän kuin naamakirjassa, siksi kai blogit ovatkin kuolemassa.


***